15 март 2009

интернет явно е в женски род

Здравейте колеги по оръжие, пък било то и с моментни засечки. Онзи ден ходих да си взимам билки и бях едновременно приятно и неприятно изненадан. Имах дупка от 10 минути и първоначално бях разочарован от многото хора в чакалнята на Гриша Желязков. Но след две минути по-задълбочено наблюдение(и ослушване с пеленгаторите) на бъдещите знахаро-потребители установих, че:
  • са двойки (4 комплетка)
  • искат да си имат бебче
  • жените са довели насила мъжете
  • не знаят къде са, но са готови на всичко за да успеят
Тайничко се надявах поне една от двойките да е дошла тук след ровене в този блог. Не защото си мисля, че съм открил топлата вода?!? А защото искам да вярвам, че са решили нещо да променят и правят крачки и стъпки в правилната посока. Посоката на действието. И щом жените са се заели - топки да са ви яки, момчета! Само това мога да коментирам.

успех и както казват Nike - Just Do It!

4 коментара:

  1. По някакъв начин, въпреки не особено веселата тема, писаното е весело. Естествено, че се отбих тук заради проблем, който имаме. Лекарите са изключително важни в цялата тази шибана история с проблемите. И е адски гадно, когато от "аналогов" са обърнали сигнала на "цифров". не беше добра шега, но исках да кажа, че вместо да те разглеждат като човек, аналогичен на всички останали, който просто има нужда от някаква насока, те виждат в теб цифрички, суми, калкулират... Надявам се, че жената до теб те подкрепя, защото това е много важно. Дано скоро да стои един друг малък човек в детската стая и да разглежда своите снимки.

    ОтговорИзтриване
  2. Тайничко се надявах поне една от двойките да е дошла тук след ровене в този блог.

    Аз например ще отида при доктора, благодарение но този блог, който в интерес на истината открих съвсем случайно. И след това съвсем целенасочено :) , открих, че адресът на д-р Желязков е друг :

    Ъгъла на ул."Калина Малина" и ул."Проф.Георги Павлов" 21,близо до зала Универсиада. Нова кооперация на ъгъла,и кабинета му е в приземния етаж,има голяма зелена табела,няма как да не го видите.Ето карта :
    http://bgmaps.com/map.aspx?sid=185b75b9a61df1cb53c5160113766f17&tip=1

    А интернет не е в женски род, просто жените са активната страна в такива ситуации, тъй като мъжете явно се притесняват да споделят проблема си.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30 май, 2012 23:52

    Аз точно открих този блог,станах му фен и ... блогът няма продължение от 2009 година-жалко! :-)Май позакъснях! Но поздравления за усилията,които си положил ти,за подкрепата на съпругата ти, и за това,че си ги споделил с нас!Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  4. Вы ищете ссуду для финансирования своего проекта по ставке 2 взамен или жилищный ссуду или ссуду на покупку автомобиля, тогда предложение г-на Педро о ссуде будет для вас хорошим, так как они предложили международный кредит физическому лицу или компании, ищущим способ расширить свой бизнес или личный заем, потому что г-н Педро и его рабочая компания помогли мне профинансировать мой бизнес по ставке 2 взамен, и я закрою свой заем в следующем году в этот день, я действительно надеюсь заказать у них еще один заем, потому что они настоящая кредитная компания с очень хорошими процентами. свяжитесь с г-ном Педро кредитным предложением по электронной почте: pedroloanss@gmail.com

    ОтговорИзтриване